Start of something




5 dagar kvar, tror att jag dör.

Idag var dagen. Satt i en sal tillsammans med mina klasskamrater och skrev ett Nationellt Prov i Ma1c som varade i 3 1/2 timma, var livrädd innan men det var bara att bita i och det kändes helt ok. Svarade på de frågor jag kunde och gissade på de få jag inte förstod, förhoppningvis räcker det. Bring it on Ma2c säger jag bara! Just nu sitter jag och gottar mig med choklad och coca cola, fan vad jag har förtjänat detta! Som jag kämpat i veckan, har pluggat till matten konstant non-stop, tror inte någon förstår lyckan inom mig att det äntligen är över! Wiho. Bara 2 prov kvar innan jullovet dårå!

Blö

Sitter här och filosoferar om livet, och hur mycket jag förändrats på bara ett halvår. Frågan är ju om det är en bra eller dålig sak. Jag har gjort ett par saker i år som jag inte är stolt över, men ångrar inget jag gjort, men åhh vafan detta börjar bli typ ett sista-dagen-på-året-inlägg-så-man-reflekterar-över-vem-man-blivit-och-allt-som-hänt, lite tidigt när det bara är 11 december? Aja.. blir alltid lite smått inspirerad vid sådär 2 på natten. Kan sitta i badkaret och bara tänka i flera timmar.

Åhh. Fuck. Sängen kallar.


Finns det en så finns det flera

 

Bara för att jag tänker på just denna lilla filuren right about now, sitter nämnligen och tittar på Nightmare Before Christmas! Finslippar min svenska lite, som ska skickas in senast 23:59 (och jag som gillar att utmana ödet tänker ju definitivt vänta tills ungefär den tiden). Annars då? Stannade hemma från skolan idag för mådde piss när jag vaknade imorse, hann med en och annan läxa under dagen och blev über glad när Walle berättade att Amy Winehouse nya skiva släppts på spotify! Sådant smått gör mig glad!

Next: Té + Film, cya folks


RSS 2.0